onsdag 25 maj 2011

Juryns omdöme lyder...

För ett par veckor sedan var klassen SP10 i Göteborg och tävlade i "Ungdomens Europa". Eleverna vann inte första pris men lyckades ändå fantastiskt bra i tävlingen! Igår firades det lyckade genomförandet av tävlingen och rektor Christer bjöd på en överraskning då han läste upp juryns omdöme om bidraget - ett omdöme som visar att bidraget var med i slutstriden om förstapriset.



Juryns omdöme lyder:

I ert bidrag uppskattade vi:
- Samtliga fem förslag höll hög kvalitet.
- Era förslag var kreativa och innovativa. Vi skrattade gott åt lyckokakan!
- Ni var otroligt pålästa. Tex hade ni redan varit inne och testat Kommissionens app. Ni visste vilket land i Europa som hade 16-årig rösträtt och vi hade en mycket givande diskussion med er!!
- Filmen var bra! Ni hade valt en intressant person att intervjua och hade bra förklaring till varför ni anser att er rektor är en makthavare.
Dessutom ställde ni bra frågor!
- Även era bilder var bra. Men... När vi vägde bidragen mot varandra så tyckte vi att det vinnande bidragets bilder var bättre, både utifrån innovativitet och kreativitet.

Avslutningsvis hoppas jag verkligen att ni ändå känner er jättenöjda med er insats. Vi tyckte verkligen att ni var kanonduktiga!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar